11 C
Sofia
Friday, February 26, 2021
Home Events Sweden Rock Festival – 9-12 june 2021 – Sölvesborg, Sweden

Date

09 - 12 Jun 2021

Time

20:00 - 23:55

Sweden Rock Festival – 9-12 june 2021 – Sölvesborg, Sweden

83 acts confirmed!
If the situation allows for it, we promise to be more than ready to realize next year’s festival.
Many of you have kept your 2020 tickets, and with that in mind we’re happy to present all of the so-far confirmed bands for Sweden Rock Festival 2021! 🤘
As you will see, many of them can be recognized from the 2020 line-up, but you will also find quite a few new additions.
If the situation allows for it, we promise to be more than ready to realize next year’s festival.
Many of you have kept your 2020 tickets, and with that in mind we’re happy to present all of the so-far confirmed bands for Sweden Rock Festival 2021!
As you will see, many of them can be recognized from the 2020 line-up, but you will also find quite a few new additions. Read more about all of the bands on our website.
Please take care and stay safe.
Let’s all keep our fingers crossed and hope to see each other in Norje in June 2021.
===
SWEDEN ROCK FESTIVAL 2020 STÄLLS IN
Den senaste tiden har vi arbetat hårt med att undersöka möjligheterna att senarelägga 2020 års Sweden Rock Festival från juni till slutet av sommaren. Ett tag såg det möjligt ut, då vi fick väldigt positivt gensvar på förslaget från artister, leverantörer och samarbetspartners. Men de senaste veckornas prognoser har inte gett oss de signaler vi hade behövt, och vi står nu i en situation som aldrig tidigare förekommit. Därför siktar vi nu mot 2021 istället.
Vi vet att Sweden Rock Festival är en av årets höjdpunkter för många av våra besökare. Festivalen har även har stor betydelse för åtskilliga andra, så som crew, leverantörer, samarbetspartners, föreningar, försäljare, campingar, hotell med flera. Det är många som under lång tid har jobbat hårt med olika typer av förberedelser inför ännu en så gott som slutsåld festival. Beslutet att ställa in har därför inte tagits lättvindigt, utan in i det sista har vi lagt mycket tid och energi på utforska alternativa lösningar. Vi riktar nu om arbetet och lägger all fokus på 2021 års festival istället, och lovar att göra allt i vår makt för att nästa års festival ska bli den bästa någonsin.
Föreningar och Sweden Rock-kollo
Sweden Rock Festival har över 3 000 personer som arbetar för festivalen via ett antal föreningar (idrottsklubbar och liknande). Föreningarna, som kommer från hela södra Sverige, gör ett fantastiskt jobb och deras engagemang är oumbärligt för festivalens genomförande. Föreningarna ersätts genom att ett föreningsbidrag baserat på antal arbetade timmar. För många av föreningarna är dessa pengar den största intäkten under året och avgörande för deras verksamhet. Vi har därför beslutat att, trots att vi inte kan genomföra årets festival, så kommer vi att betala fullt föreningsbidrag till alla föreningar som vi har avtal med och som bedriver verksamhet hela året.
Vi avser också att tillsammans med Studiefrämjandet genomföra årets Sweden Rock-kollo för tjejer som vill lära sig spela hårdrock, men vid ett senare datum än planerat och i enlighet med då gällande hälsorekommendationer.
Biljettinfo
Biljetter köpta till Sweden Rock Festival 2020 kommer nu automatiskt att gälla för festivalen 2021, men du kommer också att erbjudas möjlighet till kontant återlösen av din biljett.
Genom att välja att behålla din befintliga biljett till 2021 hjälper du festivalen, och du hjälper även oss att stötta föreningarna och rockkollot. Som tack för ditt stöd får du en värdecheck som ger dig 200 kr att handla för i vår merchbutik (länk) på webben, samt en digital 3-månadersprenumeration på Sweden Rock Magazine.
Alla biljettköpare kommer att få ett mail från Ticketmaster med mer detaljer och information om hur återlösning går till om man vill välja det alternativet.
Avslutningsvis vill vi än en gång beklaga situationen och passa på att tacka för ert stöd och förståelse. Vi har världens bästa publik och vi hoppas att vi får träffa er alla igen 9-12 juni 2021.
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Tags:
error: Alert: Content is protected !!