5 C
Sofia
Sunday, March 7, 2021
Home Events The Correspondents – 28 март 2019 – Music Jam, София

Date

28 Mar 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:00

Cost

лв30-60

The Correspondents – 28 март 2019 – Music Jam, София

The Correspondents: Щуро, танцувално, уникално!
Лондонското електро-суинг дуо идва с ново, още по-впечатляващо сценично шоу

The Correspondents сa eдна крайно интересна, изчанчено-артистична група. .. тоест, дует, състоящ се от певеца (и уникален танцьор!) мистър Брус и продуцента Чъкс.
И двамата израснали в Южен Лондон, те формират през 2007 г. артистичното си съдружие, което доста бързо – в рамките на две години – дава богати плодове. И критиката, но най- вече – публиката на живите им изпълнения са завладяни от високо-октановата, еклектична смес на множество жанрове, като джаз, суинг, соул, умело смесени с електронен саунд, хип-хоп, дръм енд бейс. Наглед това звучи като… безгрижна танцова музика, която се чувства перфектно на домашни партита, но скоро цъфва – и то с голям успех – на грамадните сцени на мега фестивали като Гластънбъри!

Като артисти с разюздана креативност и постоянно търсене на нещо ново, двамата лондончани всяка година подготвят съвсем ново шоу – така че феновете, които вече са ги виждали в София, могат да очакват… свежа изненада! Още повече, голямата, 16-метрова сцена на Music Jam ще позволи на мистър Брус да се развихри така, както не е могъл в по-малките клубове. А и дуото вече разшири шоуто си на живо с пълна група с барабанист, басист и пианист. Плюс ефектните им танцьори, ни очаква едно наистина удивително аудио-визуално шоу, инжектирано с огрома доза адреналин. Защото, както винаги, живите изпълнения на музикално радикалните лондончани обещават да оставят публиката без дъх от емоция и танци!

Начало: 21:00 ч.

Билети: eventim.bg

Цени на билетите:
Правостоящо място – 30 лв.
Седящо място – 40 лв.
Седящи VIP – 60 лв.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!