-1 C
Sofia
Thursday, January 21, 2021
Home Events The Myrrors – 29 януари 2018 – Mixtape 5, София

Date

29 Jan 2018
Expired!

Time

21:00 - 23:30

Cost

лв15-20

The Myrrors – 29 януари 2018 – Mixtape 5, София

The Myrrors live in Sofia, Bulgaria

THE MYRRORS – Tucson, Arizona, US
Acid Rock//Psychedelic//Space Rock
►https://www.facebook.com/themyrrors.az/
►https://themyrrors.bandcamp.com/

Билети ще могат да бъдат намерени: http://www.bilet.bg/каси, /http://wrongevents.ticketlogic.bg/ , както и в The Wrong Bar.
Предварителна продажба: 15лв (€7.5)
В деня на концерта и на място: 20лв (€10)

На 29 януари в малката зала на столичния клуб *Mixtape 5* щатският space rock/psychedelic ансамбъл The Myrrors ще ни отведе на звуково пътешествие през аризонската пустиня и ще ни запрати директно в безкрайното ѝ нощно небе.

The Myrrors са група, забулена в мистерия, след като „някъде през 2008“ записват дебютния си албум “Burning Circles In The Sky”, но го издават едва през 2013. От тогава насам, почти като бомбардировач снасят редица допълнителни опуси под формата на 40 минутни EP-та и тям подобни. Музиката на петорката от Туксон би могла да се опише простичко с една дума – шаманизъм. Би се слушала най-добре на открита поляна, по средата на която четирима веячи раздухват дима от огромна клада канабис във всички посоки. Тъй като обаче някои законови съображения не са в подкрепа на подобно шоу, организаторите от Wrong Events ще се примирят и с обичайната B-зала на *Mixtape 5*.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!