fbpx
7 C
Sofia
Wednesday, October 28, 2020
Home Events The Rumjacks – 1 ноември 2018 – Mixtape 5

Date

01 Nov 2018
Expired!

Time

20:00 - 23:30

Cost

лв25

The Rumjacks – 1 ноември 2018 – Mixtape 5

The Rumjacks (Celtic / Irish / Folk) 10 years Anniversary Tour!
The Celtic / Irish / Folk Punk gurus are coming back to Sofia.

Rocky Raccoon ще се присъединят към забавата на 1 ноември с The Rumjacks!

Австралийските (с ирландски и шотландски корени) пънкари The Rumjacks се завръщат в София за концерт в столичния клуб “Mixtape 5” на 1 ноември 2018.

„Kато да израснеш със сълза в окото и буря в сърцето”, определя музикалното наследство на групата фронтменът Frankie McLaughlin. “Бяхме отгледани с шотландската и ирландската музика на родителите ни, преди да се сблъскаме с пънк рока, пораствайки и мислейки, че знаем всичко” Тези два стълба са определящи за The Rumjacks, докато те прокарват собствен път през заплетения музикален пейзаж пред тях.

През собствения си лейбъл “Celtic Punk” те издават две EP-та – “Hung, Drawn & Portered” и “Sound as a Pound”, както и три мощни албума – “Gangs of New Holland”, “Sober & Godless” и ‘Sleepin’ Rough ‘.

От създаването на бандата в Сидни в края на 2008 г., когато Frankie се срещна с басиста Johnny McKelvey, те натрупват милиони гледания в YouTube, като само близо 43 милиона от тях са с “Irish Pub Pub Song”.

Възпламеняващите им изпълнения на живо и почти безкрайните турнета е причина да са споделяли сцена с най-разнообразни групи като Dropkick MurphysThe InterruptersAnti FlagCj RamoneThe Real McKenzies (които идват за концерт в София в края на август – The Real McKenzies live in Sofia (Celtic/Scottish/Folk Punk)Gogol BordelloRuts/Ruts DCGuttermouthGBHUK SUBS и The Aggrolites

“Ние сме у дома с всяка банда и пред всяка публика и мисля, че елементи от това, което правим, трябва да се хареса на почти всеки.”

Билети: bilet.bg

THE RUMJACKS – Sydney, Australia
Genre: Celtic / Folk Punk
https://www.facebook.com/TheRumjacks/
http://www.therumjacks.com/
https://www.youtube.com/user/therumjacks

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!