11.4 C
Sofia
Friday, April 16, 2021
Home Events The Rumjacks – 14 октомври 2021 – Mixtape 5, София

The Rumjacks – 14 октомври 2021 – Mixtape 5, София

За съжаление, отново трябва да преместим датата за концерта на The Rumjacks в София! Новата дата за концерта e 14 октомври. Закупените вече билети нямат нужда от презаверяване.

===

Австралийските (с ирландски и шотландски корени) келтик пънкари The Rumjacks ще се завърнат в България с два концерта в Пловдив и София през октомври тази година.

В Пловдив групата ще свири за първи път на 13 октомври като мястото е Rock Bar Download. В София, традиционно в столичния клуб *Mixtape 5* на 14 октомври.  Точно там през 2017 и 2018 изнесоха жестоки концерти, като над 600 фена не спряха да куфеят за близо двучасовите им изпълнения на живо.

Възпламеняващите им лайвове и безкрайните турнета е причина да са споделяли сцена с най-разнообразни групи като Dropkick Murphys, The Interrupters, Anti Flag, CJ Ramone, The Real McKenzies, Gogol Bordello, Ruts DC, Guttermouth, GBH, UK Subs и The Aggrolites.

От създаването на бандата в Сидни в края на 2008 те натрупват милиони гледания в YouTube, като само близо 64 милиона от тях са с “An Irish Pub Song“. През собствения си лейбъл “Celtic Punk” те издават две EP-та – “Hung, Drawn & Portered” и “Sound as a Pound“, както и четири мощни албума – ‘Gangs of New Holland‘, ‘Sober & Godless‘, ‘Sleepin’ Rough и ‘Saints Preserve Us‘. До края на годината очакваме и пети албум.

Поради задълбочаващите се проблеми със насилието, в началото на годината, вокалистът на групата Frankie McLaughlin бива заменен с бостънския хардкор и традиоционен келтик пънк глас на Mike Rivkees. Очакваме ново официално видео и песен, както и повече информация за петия албум на групата.

Билети и за двата концерта могат да бъдат намерени в мрежата на www.bilet.bg. Също така и в магазини ‘На Тъмно‘.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

14 Oct 2021

Time

20:00 - 23:30

More Info

Read More
Mixtape 5

Location

Mixtape 5
Mixtape 5, bulevard "Cherni vrah", Sofia, Bulgaria
Category
Wrong Fest

Organizer

Wrong Fest
Phone
+359 877 385 100
Email
thewrong.bar@gmail.com
Website
http://www.wrong-fest.com/

Open Air Music Festival

REGISTER

Next Event

Weather

Partly cloudy
Partly cloudy
10 °C
Wind: 9 KPH
Humidity: 37 %
Feels like: 9 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!