22.4 C
Sofia
Sunday, September 20, 2020
Home Events The Simon & Garfunkel Story – 12 октомври 2017 – Зала 1 на НДК, София

Date

12 Oct 2017
Expired!

Time

20:00 - 22:15

Cost

лв30-80

The Simon & Garfunkel Story – 12 октомври 2017 – Зала 1 на НДК, София

Нима наистина изминаха 50 години откакто най-успешният дует на всички времена записа първия си No1 хит – сингълът “Sound of silence”?
След огромният си успех в Лондонският Уест Енд на сцената на театър “Leicester Square”, “The Simon and Garfunkel Story” (Историята на Саймън и Гарфънкъл) е най-успешното мюзикълно-пътуващо шоу в света в последните месеци! Музикалният спектакъл е в чест на живота и кариерата на фолк/рок сензациите Пол Саймън и Арт Гарфънкъл.
С помощта на прожекционен екран, шоуто ни връща в оригиналните снимки и кадри от онова време, като едновременно с това на сцената ще свирят и пеят живи артисти изпълняващи всичките им прочути хитове – ‘Mrs Robinson’, ‘Cecilia’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Sound of Silence’ и много други!
През последните месеци във Великобритания, Холандия, Швеция и много други страни, шоуто винаги изправя на крака многохилядната си публика. Една вечер която не е за изпускане!

“Изумително!” – Илейн Пейдж, BBC Radio 2

“АВТЕНТИЧНО и вълнуващо” – The Stage

“Истинско удоволствие” – The Metro

“Разтърсващи цялото тяло ХАРМОНИИ” – The Daily Record

“За първи път, наистина може да се вярва на възбудената публика!” – British Theatre Guide

Билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/the-simon–garfunkel-story–sofia-national-palace-of-culture-hall-1-195/events.html

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!