3.8 C
София
петък, февруари 3, 2023
Home Events (CANCELLED) The Telescopes – 7 ноември 2020 – Mixtape 5, София

(CANCELLED) The Telescopes – 7 ноември 2020 – Mixtape 5, София

За съжаление концертът на The Telescopes ще бъде отменен. Ще имаме нова дата за 2021 г., но подробности около нея все още няма. Молим тези, които са си закупили билети, да изпратят съобщение до bilet.bg за да им се върнат парите. Ако имате нужда от пояснения или информация, пишете ни!

===

Поради настъпилата ситуация в страната, концертът на The Telescopes се отлага. Скоро ще обявим новата дата на събитието. Поради огромното количество отменени събития молим да имате предвид:

Ако решите да получите парите си обратно, ще трябва да се свържете с help@bilet.bg
Закупилите билети онлайн (VISA, MasterCard, банков трансфер или PayPal),ще получат сумата си автоматично в рамките на 60 дни, след направена заявка на имейл help@bilet.bg поради извънредната ситуация в страната.
Всички заплатили в брой (куриер и наложен платеж) – трябва да върнат билетите си или по куриер (за тяхна сметка), или да посетят офиса на Bilet.bg , като сумата ще бъде върната в брой (задължително условие е да предоставят касовите си бележки, заедно с билетите).
Всички заплатили в брой (каси на Office 1, На Tъмно и FastPay, каса на Easy Pay или банкомат) трябва да се свържат с Bilet.bg на help@bilet.bg, за да изплатят сумата в брой в офиса им или да предоставят следните данни :
– Баркод на билета
– Три имена
– Удобен офис на Еконт
– Телефон
Заявките ще започнат да се обработват след утихване на ситуацията – 01.04.2020г

===

На 27 март 2020 г. The Telescopes, които от много музикални критици се сравняват с Jesus and Mary Chain and Spacemen 3, ще представят в София едно юбилейно шоу за 30 годишнината от издаването на емблематичния за английската сцена албум „Taste“.

В продължение на 30 години Telescopes съществуват в покрайнините на английската shoe gaze сцена, в множество различни форми. Вдъхновена от американската ъндърграунд сцена в лицето на 13th Floor Elevators, The Velvet Underground и Suicide, групата започва от 1987 г. да експериментира в света на noise, shoegaze, Britpop и space rock, без да потъва твърде надълбоко във всеки един от тези музикални видове, а по-скоро създава една уникална плетеница от експлодиращи в съзнанието аналогови дисонанси, наситени от сложен пулсиращ минимализъм и електронни изкривявания, които туптят в тялото на слушателя, а топлите мелодии от китарата се спускат с трептящи видения за да оформят опиянен облак от психеделични сенки, връщащи ни обратно в ноиз атмосферата на „пионерите на ривърба“, както много ги наричат.

Предварителна продажба 20 лв: https://bilet.bg/bg/cart/order/telescopes-live-in-sofia/1958
На входа в деня на събитието: 25 лв

The event is finished.

Date

07 ное. 2020
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Cost

лв20-25

More Info

Read More

Labels

Cancelled
Mixtape 5

Location

Mixtape 5
Mixtape 5, bulevard
Category
Threechords Record Store

Organizer

Threechords Record Store
Phone
+359 878 491 113
Website
https://www.facebook.com/threechords.net/

Next Event

Weather

Частична облачност
Частична облачност
3 °C
Wind: 30 KPH
Humidity: 48 %
Feels like: -2 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!