18.5 C
Sofia
Saturday, September 26, 2020
Home Events The Telescopes – 7 ноември 2020 – Mixtape 5, София

Date

07 Nov 2020

Time

20:00 - 23:00

Cost

лв20-25

The Telescopes – 7 ноември 2020 – Mixtape 5, София

The Telescopes потвърдиха – концертът ще се проведе на 7 ноември 2020 г. събота!
Stay safe, stay psych!

===

Поради настъпилата ситуация в страната, концертът на The Telescopes се отлага. Скоро ще обявим новата дата на събитието. Поради огромното количество отменени събития молим да имате предвид:

Ако решите да получите парите си обратно, ще трябва да се свържете с help@bilet.bg
Закупилите билети онлайн (VISA, MasterCard, банков трансфер или PayPal),ще получат сумата си автоматично в рамките на 60 дни, след направена заявка на имейл help@bilet.bg поради извънредната ситуация в страната.
Всички заплатили в брой (куриер и наложен платеж) – трябва да върнат билетите си или по куриер (за тяхна сметка), или да посетят офиса на Bilet.bg , като сумата ще бъде върната в брой (задължително условие е да предоставят касовите си бележки, заедно с билетите).
Всички заплатили в брой (каси на Office 1, На Tъмно и FastPay, каса на Easy Pay или банкомат) трябва да се свържат с Bilet.bg на help@bilet.bg, за да изплатят сумата в брой в офиса им или да предоставят следните данни :
– Баркод на билета
– Три имена
– Удобен офис на Еконт
– Телефон
Заявките ще започнат да се обработват след утихване на ситуацията – 01.04.2020г

===

На 27 март 2020 г. The Telescopes, които от много музикални критици се сравняват с Jesus and Mary Chain and Spacemen 3, ще представят в София едно юбилейно шоу за 30 годишнината от издаването на емблематичния за английската сцена албум „Taste“.

В продължение на 30 години Telescopes съществуват в покрайнините на английската shoe gaze сцена, в множество различни форми. Вдъхновена от американската ъндърграунд сцена в лицето на 13th Floor Elevators, The Velvet Underground и Suicide, групата започва от 1987 г. да експериментира в света на noise, shoegaze, Britpop и space rock, без да потъва твърде надълбоко във всеки един от тези музикални видове, а по-скоро създава една уникална плетеница от експлодиращи в съзнанието аналогови дисонанси, наситени от сложен пулсиращ минимализъм и електронни изкривявания, които туптят в тялото на слушателя, а топлите мелодии от китарата се спускат с трептящи видения за да оформят опиянен облак от психеделични сенки, връщащи ни обратно в ноиз атмосферата на „пионерите на ривърба“, както много ги наричат.

Предварителна продажба 20 лв: https://bilet.bg/bg/cart/order/telescopes-live-in-sofia/1958
На входа в деня на събитието: 25 лв

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

error: Alert: Content is protected !!