fbpx
8 C
Sofia
Saturday, October 31, 2020
Home Events Tides From Nebula & Sativa – 17 Октомври 2016 – Live & Loud

Date

17 Oct 2016
Expired!

Time

20:30 - 23:30

Tides From Nebula & Sativa – 17 Октомври 2016 – Live & Loud

Tides From Nebula пристигат на 17-ти октомври за концерт в клуб Live & Loud в София

Tides From Nebula определено е най-популярната полска инструментална прогресив пост-рок /пост-метъл група с голям международен опит. През последните 8 години те издават албуми и постоянно са на турнета. След издаването на 3 студийни албума и представянето на 500+ концерта по целия свят, настъпи моментът за албум №4 – „Safehaven“. Ето и няколко думи от TFN:
„Това ще бъде 4-тият албум и сме изключително щастливи, че можем да го споделим с почитателите си. В миналото сме работили с именити продуценти, които ни научиха на толкова много неща, че този път се почувствахме готови сами да се нагърбим с тази функция. Творческият процес протече плавно и спонтанно, подобно на този при дебютния ни албум. Убедени сме, че ще чуете всичко това. Честност, тъмнина, познания и енергия.“

Съпорт на Tides From Nebula ще бъде родната сайкъделик/спейс/прогресив рок банда Sativa.

Sativa ще излезе отново пред публика след няколкомесечно затишие и за първи път на сцената на клуб Live & Loud. За последно групата свири извън пределите на страната, като взе участие в Dope Psych Fest в Атина.

Създадена през пролетта на 2012 г., Sativa засега има в актива си едно ЕР, озаглавено 100 Years After Never (2014). Песните от него, както и още няколко инструментални композиции – всички изцяло авторски, съставляват концертния репертоар на групата. Sativa се състои от Николай Славов (бас), Недко Славов (китара), Радостин Спасов (китара) и Росен Рангелов (ударни).

100 броя билети са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на http://WWW.LIVEANDLOUD.NET на цена 15 лв., а в деня на събитието ще се продават само на входа на клуба, но на по-висока цена. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите навреме.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!