6.8 C
Sofia
Sunday, May 9, 2021
Home Events Toto – 28 май 2015 – Арена Армеец, София

Toto – 28 май 2015 – Арена Армеец, София

ТОТО Е В ПЕРФЕКТЕН СЪСТАВ И СУПЕР ФОРМА, ОБЯВИ STEVE LUKATHER

ПОСЛЕДНИ ДЕТАЙЛИ ОКОЛО КОНЦЕРТА НА 28 ЮНИ В ЗАЛА АРЕНА АРМЕЕЦ

 

Концертът на ТОТО в зала Арена Армеец е тази неделя, 28 май, а STEVE LUKATHER и DAVID PAICH дадоха интервюта пред българските медии. STEVE сподели, че помни горещата ни публика и се надява аудиторията в София да усети емоциите, които бушуват на сцената, когато приятелите от детинство изпълняват вечните хитове на бандата.

Турнето на ТОТО върви с пълна сила и въпреки че преди няколко седмици всички бяха повалени от коварен грип в Англия, в момента са в перфектна форма. DAVID PAICH се надява да има шанса да чуе на живо българска фолклорна музика.

Билети за събитието все още можете да си закупите в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Ценовите категории на билетите са от 60, 70, 80, 90 и 110 лева, в зависимост от местоположението в залата. Касата на зала “Арена Армеец” ще бъде отворена до началото на концерта, без промяна в цените на билетите.

Залата може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. “Асен Йорданов” до залата.

За онези, които ще се отправят към зала “Арена Армеец” с автомобили, са осигурени достатъчно места за паркиране.

Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C.

В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта, във фоайето на залата и вътре в самата зала на терен ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове храни и напитки.

Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на ТОТО.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на зала “Арена Армеец” преди началото на концерта.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Началото на концерта на ТОТО, организиран от Loud Concerts, е 20 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.

The event is finished.

Date

28 Jun 2015
Expired!

Time

20:00 - 23:00
Арена Армеец / Arena Armeec

Location

Арена Армеец / Arena Armeec
Арена Армеец София, bulevard
Category
Loud Concerts

Organizer

Loud Concerts
Email
info@loudconcerts.bg
Website
http://www.loudconcerts.com/

Concert Promoting Agency

Next Event

Weather

Clear
Clear
3 °C
Wind: 7 KPH
Humidity: 81 %
Feels like: 3 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!