0.9 C
Sofia
Wednesday, January 20, 2021
Home Events U.D.O. – 29 март 2019 – Music Jam, София

Date

29 Mar 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:00

Cost

лв40-70

U.D.O. – 29 март 2019 – Music Jam, София

Метъл титанът Udo Dirkschneider не познава почивката като понятие. Поредното му голямо турне – Steel Factory Tour – вършее из Европа, промотирайки eдноименния последен албум, “Steel Factory“, излязъл в края на миналото лято.

Прости и правдиви, лишени от всякаква фалшива претенция, парчетата от “Steelfactory” получиха високи оценки от критиката и отново доказаха UDO като майстор в занаята си. Главна роля в изпипания, мощен саунд има датския продуцент Джейкъб Хансен (Volbeat), който е направил така, че “Steelfactory” да отговаря на духа на времето си.

Удо е идвал няколко пъти в България, но това ще е… първото му клубно шоу, където най-запалените му фенове ще могат да го видят и чуят в уникална атмосфера, с озвучаване, осветление и акустика – последна дума на техниката! До нас стигна мълвата, че когато мениджмънтът планирал датите за турнето и станала дума за България и опцията за чисто новия клуб Music Jam, Удо без грам колебание отсякъл: “България? Винаги ще се връщам там!” Какво по-емоционално доказателство, че любовта между Удо и пословично лоялните българските фенове е взаимна?

Билети:
Интересът е много голям, така че съвсем искрено ви съветваме да побързате, ако искате да споделите това уникално изживяване – UDO, на една ръка разстояние, в първия титаничен тест на озвучаването и конструкцията на цялата сграда на нашия клуб!

Цени: 40 – 70 лв.

Начало: 21:00 ч.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!