fbpx
13.4 C
Sofia
Tuesday, September 29, 2020
Home Events Васил Петров – 4 декември 2017 – НДК, Зала 1

Date

04 Dec 2017
Expired!

Time

20:00 - 00:00

Васил Петров – 4 декември 2017 – НДК, Зала 1

Да превърне зала 1 на Национален дворец на културата – НДК в джаз клуб, излязал сякаш от улиците на Лас Вегас, ще се заеме Васил Петров в предстоящия си спектакъл Sinatra Vegas. Шоуто, на което ще можем да се насладим на 4 декември, ще съчетае класически хитове, красиви жении музика под съпровода на Биг Бенда на БНР, който ще излезе под палката на маестро Антони Дончев.

Сред емблематичните песни на Франк Синатра, с които Петров ще очарова публиката, са My way, Fly me to the moon, Come fly with me, New York, New York и др. В проекта, смесващ суинг, джаз и боса нова, ще се включат още Весела Бонева, великолепната Хилда Казасян, Холивудския актьор и певец Брус Джонсън (САЩ) и балет, напомнящ на The Rockettes в ослепителни модерни сценични костюми, създадени ексклузивно за шоуто.

Режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, а хореографи на кабаре балета са Станислава Гочева и Ани Ганчева.

За първи път оркестрината в зала 1 на Националния дворец на културата ще се превърне в елегантен джаз клуб в стила на Вегас. На специални маси с висок клас питиета и мека приглушена светлина гостите на концерта ще усетят именно онази магия на Лас Вегас от времето на Синатра, вдъхновила музиканта да създаде най-великите си изпълнения.

Билетите са между 20 и 40 лв., a специалните ВИП секция 150 лв. Билетите за събитието са налични в мрежите на Ticketportal Bulgaria и TicketPro Bg, както и на билетен център на НДК.

С любезната подкрепата на Минстрой Холдинг АД и медийните партньори – bTV media group, Jazz FM, БНР радио, сп. Биограф, WebCafe, Metroreklama,Vulsima, НДК.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!