14.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023
Home Events - RockTheNight.eu Vektor – 28 юни 2023 – клуб Live & Loud (София)

Vektor – 28 юни 2023 – клуб Live & Loud (София)

Последна информация за концерта на Vektor и Hyperborea

Концертът е утре, 28-ми юни в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8).

Предварителен график за концерта:

20:00 – отваряме вратите
20:20 – Hyperborea
21:30 – Vektor
22:45 – очакван край на концерта

Днес, до края на деня билети ще се продават в офис мрежата на EasyPay и от epaygo.bg: https://epaygo.bg/2321158467  Утре, в деня на концерта билети ще се продават само на входа на клуба, преди концерта, на цена от 45 лв.

Американските прогресив траш виртуози Vektor пристигат за първия си концерт в София. Родом от Филаделфия, САЩ, Vektor описват себе си като Progressive Space Metal. Създадени от виртуозния David DiSanto, групата е приета в редиците на лейбъла Earache с преиздаването на “Outer Isolation”. Колкото брилянтно нишови, толкова и сложни, Vektor са любими и ценени и заради концертните си изпълнения, като са правили турнета с изпълнители като Municipal Waste, Napalm Death, Eyehategod и Exhumed. Те също така са били на главната сцена на френския фестивал Hellfest, а също и в Токио с Girlschool. Последният им албум “Terminal Redux” е прекрасна демонстрация на техническа прецизност, над 73-минутен майсторски клас по сложност и потвърждение, че в съвременния метъл все още има много иновации и интелигентност.

Съществувайки от 1997 г., Hyperborea са утвърдили името си като една от най-солидните и разпознаваеми български Death Metal групи. От началото на кариерата си групата клони повече към концертна дейност. Многобройните концерти през годините са усъвършенствали уменията им да свирят като едно цяло в жива ситуация – с прецизен тайминг, смазваща мощ, груув и тежест, които са крайъгълен камък за всяка Death Metal група, заслужаваща името си. Групата е откривала за имена като Obituary, Arch Enemy, Vader, Pungent Stench, Asphyx, Cancer, Angel Witch, Crematory и други. Музиката им е едновременно агресивна и мелодична, полиритмична, но в същото време не излишно усложнена. Hyperborea имат три студийни албума досега – “Architecture of Mind” (“Butchery Music”, 2004), “Cryogenic Somnia” (“Counter Attack Productions”, 2007) и “Umbra” (“Art Gates Records”, 2019).

ВАЖНО:

За концерти не правим резервации на маси.

Непълнолетните лица могат да присъстват с родител или с придружител и декларация (декларацията е нужна и в двата случая). Ако са с придружител, някой от родителите трябва задължително да упомене на гърба на декларацията, че е съгласен точно този, който е с непълнолетното лице да е пълнолетният му придружител. Задължително е да са написани данните (три имена, рождена дата, номер на лична карта) и на трите лица: родител, пълнолетен придружител и непълнолетно лице. Един възрастен може да отговаря за не повече от две непълнолетни лица. Лица под 14 г. не могат да присъстват без родител. Можете да изтеглите примерна декларация за придружител от тук: http://liveandloud.net/images/Declaration.pdf

Родом от Филаделфия, САЩ, Vektor описват себе си като Progressive Space Metal. Създадени от виртуозния David DiSanto, групата е приета в редиците на лейбъла Earache с преиздаването на “Outer Isolation”.

Колкото брилянтно нишови, толкова и сложни, Vektor са любими и ценени и заради концертните си изпълнения, като са правили турнета с изпълнители като Municipal Waste, Napalm Death, Eyehategod и Exhumed. Те също така са били на главната сцена на френския фестивал Hellfest, а също и в Токио с Girlschool.

Последният им албум “Terminal Redux” е прекрасна демонстрация на техническа прецизност, над 73-минутен майсторски клас по сложност и потвърждение, че в съвременния метъл все още има много иновации и интелигентност.

Родните тех-дет метъл законодатели Hyperborea ще излязат на сцената на Live & Loud преди американските прогресив траш виртуози Vektor

Съществувайки от 1997 г., Hyperborea са утвърдили името си като една от най-солидните и разпознаваеми български Death Metal групи. От началото на кариерата си групата клони повече към концертна дейност. Многобройните концерти през годините са усъвършенствали уменията им да свирят като едно цяло в жива ситуация – с прецизен тайминг, смазваща мощ, груув и тежест, които са крайъгълен камък за всяка Death Metal група, заслужаваща името си. Групата е откривала за имена като Obituary, Arch Enemy, Vader, Pungent Stench, Asphyx, Cancer, Angel Witch, Crematory и други. Музиката им е едновременно агресивна и мелодична, полиритмична, но в същото време не излишно усложнена.

Hyperborea имат три студийни албума досега – “Architecture of Mind” (“Butchery Music”, 2004), “Cryogenic Somnia” (“Counter Attack Productions”, 2007) и “Umbra” (“Art Gates Records”, 2019).

видео: https://www.youtube.com/watch?v=snpE1ONDKDM&ab_channel=ArtGatesRecords

Концертът ще е на 28-ми юни в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8).

Билети в офис мрежата на EasyPay и от epaygo.bg: https://epaygo.bg/2321158467

До 23-ти април включително, ще са на цена от 35 лв. След това, до деня на концерта – по 40 лв. В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

Очаквайте още информация и следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud: https://www.facebook.com/events/206728555430796

The event is finished.

Date

28 юни 2023
Expired!

Time

20:00 - 23:55

More Info

Билети
Live & Loud

Location

Live & Loud
ул. „Позитано“ 8, Sofia, Bulgaria
Category
Live & Loud

Organizer

Live & Loud
Phone
087 684 2283
Email
info@liveandloud.net
Website
http://liveandloud.net/

Next Event

Weather

Ясно
Ясно
11 °C
Wind: 9 KPH
Humidity: 87 %
Feels like: 11 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!