Home Events - RockTheNight.eu Way Too Far Rock Festival – 26-28 August 2022 – Livezile Stadium, Bistrița (RO)

Way Too Far Rock Festival – 26-28 August 2022 – Livezile Stadium, Bistrița (RO)

Tickets, via:
AmBilet.ro 👉 https://t.ly/aCNz
iaBilet.ro 👉 https://t.ly/Ptlb
Eventim.ro 👉 https://t.ly/7xMM
WTF – Way Too Far Rock Festival este evenimentul care îți administrează, în vara aceasta, o transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei.
În perioada 26-28 august 2022 ne întâlnim, În Parcul Industrial Bistrița Sud, cu trupe mari, într-un eveniment care te aduce mai aproape de legendele și aventurile Transilvaniei!
LINE UP 2022: Within Temptation, Gotthard, Katatonia, The Slot, Alternosfera, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Hteththemth, E-an-na, Dash The Effort, Sinoptik, Aether, Magnetic, Project Renegate, Viper Soup Complex, Revolver.
Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF, a fost inițiat în 2017, în Bistrița, ca un manifest pentru evenimente de calitate și muzică bună. Este, din punct de vedere artistic, un eveniment care „mixează“ diverse generații și stiluri rock, de la rock alternativ la heavy metal, indie, symphnonic rock, funk etc. Cele trei ediții ale festivalului au cucerit inimile publicului cu atmosfera incendiară, dar, totodată caldă și familiară. #WTF locul în care latura de entertainment se împletește armonios cu mesajul artistic, iar valorile promovate de noi sunt umanitatea, solidaritatea, prietenia, curajul de a pune întrebări și de a-ți depăși propriile limite!
PRODUCȚIE
Ediția din 2022 a festivalului WTF Rock Fest va reprezenta o producție de amploare, cu 3 scene și echipamente scenă-sunet-lumini conform standardelor celor mai mari concerte rock din lume.
CE POȚI FACE LA FESTIVAL
Locul de desfășurare a festivalului oferă o priveliște minunată spre Munții Bârgăului, fiind situat pe traseul spre Pasul Tihuța unde se află Castelul Dracula, dar și spre Lacul Colibița, cea mai populară stațiune turistică din Bistrița-Năsăud. Pe lângă trei zile de muzică bună, invităm lumea să descopere aventura în mijlocul naturii, în locurile de camping, pe traseele noastre de drumeție, mountain bike, off road. De asemenea, participanții se vor putea bucura de o mulțime de activități de entertainment, dar și de câteva a evenimente pline de adrenalină:
• Show Monster Truck & Crazy Drive Test
• Concurs Off Road organizat de echipa Transylvania Rally Team, prima echipă din România care a participat și a terminat Raliul Dakar
• Zboruri de agrement cu avioane ușoare și elicopter
FOOD & DRINK
Zona de food, drink & coffee a festivalului va reuni vendori atent selecționați, pentru a oferi cea mai bună calitate, dar și diversitate culinară. De asemenea, puteți gusta berea noastră, WTF, produsă cu mândie în Bistrița-Năsăud sub brand-ul MUSAI.
CAMPING
Un camping cu o capacitate de 5000 de persoane va fi amenajat în locul de desfășurare a festivalului, iar participanții vor avea acces la toate facilitățile. Toate abonamentele includ acces la camping.
ACCESUL COPIILOR
Copiii care NU au împlinit încă 12 ani au accesul GRATUIT în cadrul festivalului sau unei zile a festivalului, dacă și numai dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet/abonament valabil sau o invitație. Pentru copiii minori care au nevoie de bilet, puteți opta pentru abonamentele FAMILY care oferă un preț avantajos familiilor care vor să se bucure de muzică alături de copiii lor!

The event is finished.

Date

26 - 28 авг. 2022
Expired!

Time

17:00 - 23:55

More Info

Tickets

Location

Way Too Far Rock Festival
Wonderland Skiing Resort, Bistrița, Romania
Category

Next Event

Weather

Частична облачност
Частична облачност
22 °C
Wind: 19 KPH
Humidity: 61 %
Feels like: 24 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!