18 C
Sofia
Sunday, May 16, 2021
Home Events Whigfield – 30 март 2019 – Music Jam, София

Whigfield – 30 март 2019 – Music Jam, София

УИГФИЙЛД: ТАНЦУВА ЛИ ВИ СЕ В СЪБОТА ВЕЧЕР?
Датската красавица просто… отказва да остарява

През 1995, точно в разгара на безгрижно-танцувалната вълна, заляла MTV, радиоефира и дискотеките, се появи едно парче, което залепна в паметта ни… почти завинаги.
Весело, непретенциозно и танцувално, парчето се казваше “Saturday Night”, а вероятно за популярността му спомогна и сладката руса датчанка, която го пееше – известна под псевонима Уигфийлд.

Днес Сани Карлсон, или Уиги, както я нарича екипът й галено от Уигфийлд, е по-активна отвсякога – от големи събития, посветени на 90-те, до нейни солови хип-хоп изяви под името Сани. Когато мислехме кой изпълнител е най-подходящ за ПЪРВАТА СЪБОТА в седмицата на Голямото отриване на клуба, припевът и настроението на нейния хит за миг ни изкушиха, а… и тя се оказа свободна точно в този ден!
Затова ви очакваме в клуб MUSIC JAM, за да се върнем с Уигфийлд в жизнерадостния чар на 90-те и да изпълним съботната вечер с това, което най-много й отива – бурни танци и… няколко коктейла!

Билети:
• Мрежата на Eventim и онлайн
• В офиса на Sofia Music Enterprises
• На касата на клуба

The event is finished.

Date

30 Mar 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:30

More Info

Read More
Music Jam Club

Location

Music Jam Club
ul.
Website
https://musicjam.bg/bg/

Централно място в сърцето на града, голяма, истинска концертна сцена, високи тавани, първокласно озвучаване, осветление и климатизация, капацитет до 1000 човека (на три нива) – това са само няколко от причините да заявим, че MUSIC JAM предлага най-пълноценното клубно изживяване с музика на живо в София! Запазете адреса на нашия уебсайт и го посещавайте често за информация около интересния списък от чужди и български артисти, които ще забиват в клуба, както и за различните тематични партита, промоции и други събития, които никога няма да ви оставят да скучаете!

Category
Sofia Music Enterprises

Organizer

Sofia Music Enterprises
Phone
+359 (2) 9549704
Email
sme@sme.bg
Website
http://sme.bg/

SME е най-голямата компания за организация на концерти в България

REGISTER

Weather

Light rain shower
Light rain shower
12 °C
Wind: 11 KPH
Humidity: 88 %
Feels like: 11 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!