fbpx
14.4 C
Sofia
Wednesday, September 30, 2020
Home Events Yellowjackets – 29 април 2021 – Joy Station, София

Date

29 Apr 2021

Time

21:00 - 23:30

Cost

лв40-50

Yellowjackets – 29 април 2021 – Joy Station, София

Нека бъде джаз – Yellowjackets празнуват юбилей в Joy Station
С 30 албума, 17 номинации за „Грами“ и 2 спечелени статуетки, легендите от Ел Ей отбелязват 40 години на сцена и българската публика ще бъде част от преживяването на 29 април 2021!
Билети ще намерите в EVENTIM, като до 31.10.2020 г са на промо цена от 40 лв.
Закупените билети за шоуто на 5 май, канселирано заради глобалната пандемия, важат без презаверка.

===

Yellowjackets Live

Датата: 29.04.2021 г.
Мястото: Joy Station
Начало на концерта: 21:00 ч.

– Билети ще се продават на специална промоционална цена от 40 лв. до 31.10.2020 г.

– Редовна цена от 45 лв. до 28.04.2021 г.

– Цена от 50 лв. в деня на събитието.

След отложения концерт на Yellowjackets от 05ти май 2020 г., сме щастливи, че джаз величията ще могат да оживят сцената на Joy Station и сърцата Ви на 29ти април догодина. Ветераните празнуват своята 40-та годишнина през 2021 г. и ще споделят юбилея си с българската публика! Екипът на Joy Station Ви кани на едно изключително smooth jazz изживяване с тръпката на свободната импровизация. 

След 17 Grammy номинации и 2 награди, Yellowjackets (Russell Ferrante – клавир, Bob Mintzer – саксoфон и кларинет, Will Kennedy – барабани и перкусии и Dane Alderson – електрически бас) предлагат музика – по-предизвикателна от всякога, и са готови да разчупят всяко статукво. Елате да се потопите в електро-акустичната атмосфера където се заражда пленителния джаз-фюжън!

Очакваме Ви на 29ти април 2021 г. за една специална и ексклузивна вечер с Yellowjackets
Врати: 20:00 ч.
Yellowjackets: 21:00 ч.

Ако вече имате закупен билет за отменената дата 16ти май 2020 г., а новата – 29ти април 2021 г. не е удобна за Вас, можете да върнете билета си, откъдето е закупен, и да възстановите сумата в срок до 01.08.2020 г.”

 

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане – 01.08.2020

===

Скъпи гости,

Във връзка с мерките, които държавата предприема срещу разпространението на коронавирус (COVID-19) в цялата страна и следвайки препоръките на Министерството на здравеопазването, се отлага концертът YELLOWJACKETS на 16.05.2020 г. в клуб Joy Station.

Връщане на билети:

Закупените билети от касите на Фантастико могат да бъдат върнати и сумата им възстановена в обектите, от които са закупени. 

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

===

Клуб Joy Station има удоволствието да представи джаз легендите

The Yellowjackets

Концерт от световна класа!

Джаз величията The Yellowjackets за първи път на сцената на Joy Station на 16-ти май. Ветераните, които ще отпразнуват своята 40та годишнина през 2021, са дефинирали саунда на вълната smooth jazz и в продължение на години продължават да рафинират своите умения и композиции. Може би марката на уникалните джаз формации е факта че музикантите им са от различни школовки, с различни подходи, но намират общ език чрез звуците на джаза и на свободната импровизация.

Yellowjackets издадоха последния си албум “Raising Our Voice” през 2018-та, в който можем да чуем и съблазнителния глас на бразилската певица Лусиана Суза. София ще бъде втората спирка от предстоящото Европейско турне на бандата, които ще започнат серията си от концерти в Нидерландия, и след България продължават към Турция, Англия, Германия, Австрия, и Чехия. Yellowjackets ще пристигнат в Европа след серия концерти в Американския щат Пенсилвания, които са вече разпродадени!

След 17 Grammy номинации и 2 награди, състава от Russell Ferrante (клавир), Bob Mintzer (сакс и кларинет), Will Kennedy (барабани и перкусии) и Dane Alderson (електрически бас) Yellowjackets винаги са гледали да надграждат своите артистични похвати. Тези дни музиката им е по-предизвикателна и винаги има за цел да разчупи културното статукво, смело преплитайки множество влияние и звуци, потапяйки слушателя в електро-акустичната атмосфера където се заражда пленителния джаз-фюжън.

Очакваме Ви на 16-ти май, 2020 за една специална и ексклузивна вечер с Yellowjackets
Врати: 19:00
Yellowjackets: 21:00

Билети могат ще могат да се закупят в мрежата на Eventim, на касите на магазини Фантастико, и на място в клуб Joy Station.

Информация за билети съвсем скоро.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

error: Alert: Content is protected !!