11425818_1654950181410969_988880270165156923_oБарабанистът на Aerosmith Joey Kramer превзе ефира на радио WZLX – за три дни водеше сутрешното шоу, което по принцип е известно като “Сутрешното шоу на Karlson & McKenzie”. Едни от гостите му – Gary Cherone и Pat Badger от Extreme, добри приятели с Aerosmith и техни съграждани от Бостън, разказаха интересни истории, разкриха и плановете на групата за следващата година.

“Записваме някои неща, и се надяваме да се получи нещо за следващата година. Да направим цяло турне, защото имаме обявени дати за Япония и Корея по-късно тази година”, каза Гари. Тогава Joey Kramer почти на шега обяви, че Aerosmith обмислят именно Extreme да бъдат съпорт на предстоящото световно туне през 2017. “Ще бъде страхотно! Мисля, че ще бъдем добро комбо и ще се сработим добре”, допълни Kramer.

Gary припомни, че двете банди вече работили заедно: “Не знам дали помниш, но това беше огромна тръпка за Extreme. През 1995-та Extreme откривахме концертите от турнето “Get a Grip”. Kramer с радост допълни, че си спомня турнето и иска пак да пътуват заедно – “В Европа, Япония, навсякъде!”

Запитан за своя съучастник Nuno Bettencourt, Gary каза “Nuno е добре, работим по нов материал заедно. Готови сме да тръгнем отново на турне”.

Extreme също обявиxa в шоуто, че DVD-то “Pornograffitti 25th anniversary live” излиза тази есен.