Fallen Arise са познати на българската публика, която присъстваше на концерта на Civil War и представянето им тук беше прието радушно. Сега те ще ни гостуват отново, с леко променен състав. Новата иserenity-poster-finalм вокалистка е Fiona Creaby от Великобритания, която пее и в готик метъл бандата Apparition. В София групата пристига в състав:

Fiona Creaby – vocals

Gus – Keyboards

Rudy R. Rallis – bass

Cheis Vaelor Chaldaios – guitar

Marios K. – drums

Vlassis K. – male vocals

Тук можете да прочетете подробната биография на групата: http://www.fallenarisemusic.com/biography/ , която работи с небезизвестни имена като Fotis Benardo (Sixfornine ex-Septicflesh, ex-Chaostar), Thimios Krikos (Innerwish), Thanos Jan (Inactive Messiah).

Концертът на Serenity, Fallen Arise и Enthronement ще се състои на 13-ти октомври в клуб Live & Loud в София, ул. Позитано №8. 100 броя билети са в продажба в мрежата на ETickets Mall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 18 лв. След това цената ще се вдигне, а в деня на събитието(ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.