Седемкратен носител на Grammy, изключително талантлив артист и безкомпромисен изследовател на музикален жанр, Beck потвърди, че ще оглави фестивала INmusic #15!

Впечатляващата кариера на Бек е резултат от безкомпромисна иновативност, що се отнася до музикалните жанрови граници и с безпогрешно уникален звук като краен резултат. Неговата работа е спечелила на Beck титлата един от най-креативните и най-оригинални алтернативни рок изпълнители през последните десетилетия. Опирайки се в пълния спектър на съвременната музика, от фолк, психеделия, хип-хоп, електроника, соул, фънк, поп и алтернативен рок, звукът на Beck е хибрид, уникален само за него. Над 50 номинации за интернационални награди в областта на музиката, дизайна и аудиовизуалните изкуства, двадесет награди, включително седем награди Grammy и три Brits, определят Beck като многостранeн артист, чиято безкрайна творческа енергия тласка границите с всяко ново студийно издание. Тринадесет златни, платинени и мулти-платинени студийни записа, разпродадени световни турнета, редица музикални колаборации с изпълнители от различни съвременни музикални жанрове и уникални мултидисциплинарни арт проекти зад Beck са най-доброто въведение към най-новия 14-ти студиен албум “Hyperspace“, издаден в края на ноември 2019 г. и представящ нова визия на Beck за 21 век.

INmusic #15 ще се проведе от 22 до 24 юни на островите в езерото Ярун в Загреб, Хърватия. Тридневни фестивални билети са достъпни чрез официалния фестивален сайт.