Iron Maiden вчера покориха хиляди сърца с епичното си хеви метъл шоу в препълнената “Арена Армеец”. Концертът беше част от световното им турне, озаглавено “Legacy of the beast”.

Заедно с колекция от легендарни хитове и песни от новия им албум “Senjutsu“, Iron Maiden превърнаха тази вечер в зрелище за множеството жадни за музика фенове. Те включиха в сета си песни, които не са свирени от 1986, като “Flight of Icarus”, която изпълниха с невероятна енергия. При всяка една песен публиката очакваше с нетърпение да види следващата изненада, приготвена им от метъл легендите – феновете станаха свидетели на уникално сценично и огнено шоу.

А какво можем да кажем за Lord of the Lost? Това може би е една от най-трудолюбивите групи на метъл сцената през последните години. След като през миналата година издадоха един от най-успешните си албуми, той се качи до второ място в германските класации. Тяхното представяне беше повече от прекрасно, изпълнено с енергия, светещи китари и интересен сценичен грим. Ще ги очакваме с нетърпение отново!

Iron Maiden Setlist:

Intro: Doctor Doctor (UFO song)
1. Senjutsu
2. Stratego
3. The Writing on the Wall
4. Revelations
5. Blood Brothers
6. Sign of the Cross
7. Flight of Icarus
8. Fear of the Dark
9. Hallowed Be Thy Name
10. The Number of the Beast
11. Iron Maiden

Encore:
12. The Trooper
13. The Clansman
14. Run to the Hills

Encore 2:
Churchill’s Speech
15. Aces High
Always Look on the Bright Side of Life (Monty Python song)

Lord Of The Lost Setlist

1. Drag Me to Hell
2. Born With a Broken Heart
3. Under the Sun
4. Black Halo
5. Die Tomorrow
6. Loreley
7. On This Rock I Will Build My Church