The 1975 ще издадат своя трети албум “A Brief Inquiry Into Online Relationships” на 30 ноември

Групата бе обявена като един от големите хедлайнери на фестивалите Reading & Leeds, заедно с Foo Fighters, Post Malone и Twenty One Pilots през лятото на 2019-та. Те ще свирят и на Summer Well в съседна Румъния през август.

Гледайте новото видео, “Sincerity Is Scary”:


1. The 19752. Give Yourself a Try
3. TooTimeTooTimeTooTime
4. How to Draw / Petrichor
5. Love It If We Made It”
6. Be My Mistake
7. Sincerity Is Scary
8. I Like America & America Likes Me
9. The Man Who Married a Robot / Love Theme
10. Inside Your Mind
11. It’s Not Living (If It’s Not with You)
12. Surrounded by Heads and Bodies
13. Mine
14. I Couldn’t Be More in Love
15. I Always Wanna Die (Sometimes)