След като чуха за трагичната загуба на Taylor Hawkins от Foo Fighters, феновете започнаха да споделят кадри от финалното шоу на барабанистите с групата в Lollapalooza Argentina. Можете да гледате запис от последния му концерт по-долу.

Foo Fighters потвърдиха смъртта на Hawkins тази сутрин. Той беше на 50. За момента не се съобщава причината за смъртта, но източници от полицията в Богота намекват, че може да бъде свързана с употреба на наркотици.

Последното шоу на Hawkins с Foo Fighters беше на 22 март. Сетът продължи над два часа и включваше песни като „The Pretender“, „My Hero“, „No Son Of Mine“ и „Shame Shame“.

Преди да започне кавъра на Queen “Somebody To Love”, Dave Grohl и Hawkins размениха инструментите си. Hawkins каза на феновете: „Обичам Dave Grohl, човече. Щях да доставя пици, ако не беше шибаният Dave Grohl”.

Foo Fighters в момента са на турне в Южна Америка и трябваше да свирят на Festival Estero Picnic в Богота, Колумбия, на 25 март, завършвайки южноамериканския етап от турнето си, като свирят на Lollapalooza в Сао Пауло, Бразилия, на 27 март.

Много колеги музиканти, включително Ozzy Osbourne, Brian May и Slash, веднага започнаха да споделят мили думи за покойния барабанист, след като беше съобщена трагичната новина.