Мащабното събитие посреща единствените български музиканти в програмата си  на 9 октомври на грандиозната Jubilee Stage

Eдна от най-добрите и обичани бг инди рок банди – Jeremy? получи специална покана да свири в първия музикален фестивал Expo Beats Festival в рамките на най-актуалното събитие в света – Expo 2020 в Дубай. Изложението ще се проведе от 1.09.2021 г. до 31.03.2022 г., разположено върху близо 5000 декара площ и с участието на 192 държави от цял свят. По време на световното Expo, в продължение на шест месеца ще се проведат шест отделни впечатляващи музикални събития, а в първото от тях  – World Beats Festival, ( 7 – 9 октомври) ще вземе участие и Jeremy?. Те ще са единствената банда от България, която ще се включи изобщо в музикалните фестивали на Expo-то, а концертът им на 9 октомври ще е на най-голямата сцена – Jubilee Stage. Гигът им ще е с продължителност един час, а в едно от парчетата, които ще изпълнят (“Just like the Rolling Stones”) на сцената ще стъпят и таньори, под специалната хореография на известния британски хореограф – Danny Lee.

Expo 2020 Дубай е първото, което се организира в страна от Близкия изток, а темата на изданието е “Свързвайки умовете, създаваме бъдещето.” В бляскавата церемония по отриването му преди броени дни, участваха изпълнители от Обединение арабски емирства и Саудитска арабия, както и световно известния Андреа Бочели, Ели Гулдинг и китайският пианист Ланг Ланг. Родните музиканти от Jeremy? са изключително щастливи да бъдат част от толкова престижно и грандиозно, световно събитие и с пълни сили се готвят да забият там на 9 октомври.

Това лятото Jeremy? изнесоха редица  концерти в България и пуснаха силно провокативно парче и видео към него – “Day Job”. Режисьор на видеото е Жоро Манов, а оператор Крум Родригес. Фронтменът на бандата – Ерсин Мустафов сподели с вълнение, че фокусът през последните месеци е бил изцяло в събитията на живо, но с момчетата вече са  готови с избора на парчетата за третия си албум и съвсем скоро се надяват той да бъде факт.