КЛУБ MUSIC JAM ОТВАРЯ ВРАТИ

Четири разнообразни шоута още в първата седмица!

НАЙ-ПОСЛЕ… НАИСТИНА… НЯМА ШЕГА…

След попроточило се непланирано конструктивно-творческо отлагане, след философско преглъщане на всички шеги по наш адрес… немислимото е ВЕЧЕ ФАКТ!

Клуб MUSIC JAM отваря врати – и то с гръмотевичен трясък! Не едно и две, а цели ЧЕТИРИ ШОУТА, при това – в поредни дни – ще изпробват здравината на сцената, ефектите на осветлението и супер екрана, сръчността на бармани и персонал и най-вече – ентусиазма на феновете, които засипваха е-пощата ни с питания в последните седмици…

УНИКАЛНА КЛУБНА АТМОСФЕРА

В уютната, дискретна атмосфера на клуб MUSIC JAM – при перфектна видимост към сцената от всички места и безупречна акустика – музикалното изживяване ще добие ново измерение за българските фенове и гостите ни от чужбина. Независимо от жанра, стила и изпълнителя.

Комфортът на клуба и добре балансираното меню ще правят всяка вечер незабравима за тези меломани, които успеят да се сдобият с билети. Редно е да уточним, че броят на местата ще варира в зависимост от жанра и конфигурацията на основното пространство. За сепаретата на VIP балкона наистина трябва да направите резервация навреме!

НАЙ-РАЗНООБРАЗЕН РЕПЕРТОАР

Още от първата си седмица клубът потвърждава заявката да бъде отворен за ВСИЧКИ ЖАНРОВЕ И СТИЛОВЕ, да предлага максимално разнообразна програма – от рок, метъл и блус, до техно, денс, поп, стендъп комеди и… каквото можете да се сетите – стига да е свежо, готино и никой да не скучае!

OPENING WEEK ПРОГРАМА

27 МАРТ, СРЯДА: KAZKA

28 МАРТ, ЧЕТВЪРТЪК: THE CORRESPONDENTS

29 МАРТ, ПЕТЪК: UDO

30 МАРТ, СЪБОТА: WE LOVE THE 90-IES: WHIGFIELD

БИЛЕТИ

Билетите за четирите събития от откриващата седмица

на Music Jam, ще бъдат в продажба на:

8 февруари (ПЕТЪК) 2019, в 10:00 часа

и могат да бъдат закупени от:

  • мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.
  • офиса на Sofia Music Enterprises

и касата на клуба.

За резервации:

тел: +359  899 333 344