Placebo на живо в Пловдив на 3 юли е без съмнение най-чаканото алтернативно рок шоу у нас това лято.

Многохиляна публика ще изпълни Античния театър за завръщането на популярната група у нас цели 7 години по-късно.

За обща сигурност и удобство ще бъдат отгворени общо 5 входа на театъра, както следва:

Горе (откъм стария град) – номерирани от 1 до и долу – вход 0 (откъм църквата Св. Марина).

Притежателите на електронни билети ще влизат само през входове 0 и 3!

Вратите на Античния театър ще бъдат отворени за публиката в 19:00 – концертът започва в 20:00, като всеки притежател на билет ще може да влезе само през съответния вход за своя сектор.

Схемата (която е на английски поради големия брой фенове от чужбина), ще бъде отпечатана във всичките си цветове и закачена на всички входове, чийто номера ще се виждат отдалече. При евентуални проблеми, молим да се обърнете към многобройните ни стюарди.

Хора със затруднено придвижване (колички) – за тях е предназначен специалният вход на театъра – намира се горе, между входове №1 и №2. Притежателите на билет, които имат нужда от него могат да се обърнат към многобройните ни стюарди или да се свържат с нас на специалния телефон 0888 431-555.

Притежателите на фалшиви билети няма да бъдат допуснати до концерта!!!

Деца до 7 години (включително) влизат без билет, но стоят в родителите си без право на допълнително място. Необходимо е да представите на входа декларация за придружител, която можете да изтеглите от сайта на нашите партньори MVP Security LTD – ТУК.

В Античния театър няма да се допускат:
– 
професионални камери и фотоапарати;
– чадъри (помислете за дъждобрани);
– прътове за знамена;
– обемисти сакове;
– напитки;
– хладни и огнестрелни оръжия;
– лица в неадекватно състояние.

Внимание:

– Зрители няма да бъдат допускани да гледат концерта от централната околовръстна алея на Античния театър, която трябва да остане свободна за придвижване. Стюардите и охраната ще се грижат всеки да заеме мястото си в своя сектор, според билета.
– Театърът не разплага с гардероб – молим да се съобразите с това предварително (не носете обемисти сакове и фотоапарати)!

Допълнително:
– Освен регулярните тоалетни, в Античния театър ще бъдат монтирани и временни тоалетни за удобство на големия брой зрители.
– В театъра ще има и два бара с вода и фестивални напитки…

Охраната и Стюардите:
Обръщайте се към тях и при нужда от медицинска помощ, съседи по място с “чалга” поведение и други. Охраната и стюардите са с нас на този концерти, за да ви помагат и пазят.

Източник: radiotangra.com