Live & Loud съобщават:

“Преди няколко дни получихме известие от агенцията-представител на групата, че Misfits poster-misfits-canceledотменят всички европейски дати през месец август по семейни причини. Последвалите усилия от наша страна да запазим или пренасочим датата, останаха безрезултатни.

Притежателите на вече закупени билети за отмененото събитие могат да възстановят стойността им от 19.05.2016г. до 19.08.2016г. на касите на Ивентим БГ, както следва: Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;

В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:

–  С кредитна карта, моля да изпратите билетите до централния офис или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще ви се възстанови сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

– С наложен платеж или по банков път, моля изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да се възстанови сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивенитм БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември"58, където ще ви се възстанови сумата в брой.

Съжаляваме за причиненото неудобство и разочарование!”