Dee Snider яде 6 часа преди участие, Udo набляга на желирани бонбони и шоколад, Gotthard не искат да ползат пластмасови прибори, а в екипа на Doro залагат на рибата

В седмицата на фестивала организаторите са във финалния етап от подготовката на Midalidare, Rock in The Wine Valley. Село Могилово се готви да посрещне световни и български групи, както и много почитатели на рок музиката, които на 9, 10 и 11 юни ще са част от първия фестивал в долината на виното.

„За правилното протичане на един фестивал е много важно да се спазят изискванията на групите, защото именно някой дребен детайл може да обърка участието и да има ненужно напрежение“, разказват от Bulgarian Live Music.

Сред изискванията на групите за фестивала прави впечатление, че всички разчитат да имат на разположение кафе и чай през цялото време, пресни плодове и зеленчуци и обилно количество българска бира и вино. Специално за тях от Мидалидаре са подготвили вината Midalidare Sauvignon Blanc Premium Selection 2016, Midalidare SeeS Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2016 и Midalidare Grande Cuvee Merlot & Malbec & Cabernet Sauvignon 2013. В екипа на Dee Snider има двама вегани, заради които ще се подготвя специална храна. Самият Dee иска да яде паста с пиле шест часа преди участието си и държи да има специален килим за йога. От екипа на Udo наблягат на сладкото – имат изискване за желирани бонбони, течен шоколад и смутита. Вокалът на Gotthard иска да има специална стая за подготовка преди участието си, а целият екип на групата е загрижен за природата и не иска да ползва пластмасови прибори. От екипа на Doro искат задължително да има прясна риба на скара и с всяко ядене да има хляб.

„Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година с участието на Gotthard, Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите са:

За целия фестивал:

–          80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни, 2017г.

Еднодневни:

–          60 лева (last minute) – 01 до 11 юни, 2017г.

Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.