Един от най-награждаваните латино спектакли, заразил със страстта си повече от 600 000 зрители с над 600 представления в 35 страни по света, се завръща в Европа

Горещи ритми, страстни танци, екзотични красавици и незабравими мелодии ще отведат българската публика на пътешествие през вълнуващи кубински нощи! Всичко това ще се случи по време на впечатляващия латино спектакъл Pasión de Buena Vista, който ще гостува в София в пълния си блясък на 13-ти октомври в Зала 1 на НДК.

Любителите на кубинската култура ще имат възможност да се насладят на автентични латино музика и танци, благодарение на прекрасните гласове на Лисбет Кастило – Монтенегро, Eстанислао “Аугусто” Бланко Зекиера и Хосе Гийермо Пуебла Бризуела, които пристигат в София в комбинация с изключителните музиканти от Buena Vista Band, талантливите беквокалисти и впечатляващата танцова формация El Grupo de Bailar.

Pasión de Buena Vista ще представи уникално танцувално шоу, което ще отведе публиката директно на улиците на екзотичния карибски остров и ще я зареди с неподправената кубинска радост от живота. Повече от 150 специално приготвени за спектакъла котюми ще допълнят визуланото и емоционално изживяване на зрителите и артистите.

ЗА ШОУТО: Ако има нещо, което да изразява най-точно кубинската душевност и манталитет – това са музиката и танцът. Към днешна дата, музикалните стилове, запазена марка на кубинската ритмичност и страст, като румба, мамбо, ча-ча-ча и салса, са световно известни.

Pasión de Buena Vista представя колорита на цялата съвкупност от музика, танци и мелодичност, залегнали в жизнеността и темперамента на кубинския народ. Спектакълът съчетава автентичните и изчистени кубински стилове сон, данзон и трова, произлезли от обикновените работнически класи, със съвременното кубинско звучене. Първоначално ударните са били единствените музикални инструменти в Карибския регион. В днешно време, комерсиализираните версии на румба и на модерните танци като мамбо са се развили чрез добавяне на различни мелодични инструменти.

Публиката ще има възможност да проследи изкусното преминавене от старото към новото и да опознае разнообразието от стилове и ритми, наслаждавайки се на изпълнители и танцьори, идващи директно от сърцето на Куба.

Повече информация за спектакъла Pasión de Buena Vista може да намерите тук: http://www.pasion-de-buena-vista.com/

Билетите за шоуто ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Ивентим и ще на са цена от 40 до 100 лв.

 

Update 30.08.2016:

Участието на Pasión de Buena Vista, които щяха да гостуват в София на 13.10.2016 г. в Зала 1 на НДК, се отменя поради отпадането на участията им в Сараево и Белград, които бяха част от балканското турне на състава. От мениджмънта на шоуто New Star Management споделят, че предвид отменените събитията в другите две балкански държави, е невъзможно да се покрият финансовите параметри за единично гостуване на Pasión de Buena Vista в София. Организаторът на събитието за България, Coco Agency, направи неколкократни опити да запази или договори нова дата за спектакъла в София, но за съжаление за близък бъдещ период това се оказа невъзможно. Агенцията поднася своите най-искрени извинения към българската публика.

Всеки, който вече е закупил билет за шоуто с дата 13-ти октомври 2016 г. ще има възможност да върне билета си като възстанвяването на сумата ще бъде от 23.08.2016 г. до 17.10.2016 г.

Билети, закупени на каса на Eventim, се връщат на мястото, откъдето са закупени. Билетите, закупени с кредитна карта могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява до 7 работни дни. Закупилите билет могат да получат парите си обратно и като изпратят билета по куриер или поща до адреса на управление на Еventim. В този случай клиентът трябва да предостави на Eventim и номер на банковата си сметка, по която да му бъде преведена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка.