В продължение на 23 седмици, Metallica Ви предлагаха записи от свои концерти в рамките на поредицата #MetallicaMondays в която групата излъчи пълни записи на свои концерти за феновете в YouTube канала и във Facebook.

Хеви метъл гигантите обявиха поредицата в социалните мрежи така: “Докато всички изпълняваме своята задача и оставаме вкъщи, ние смятаме, че ни липсва музика на живо. Какво по-приятно от това да се потопим в атмосферата на любимите ни концерти? Дано не звучи твърде захаросано, но сега повече от всякога сме заедно в това и да останем свързани е начин преминем през това. Затова ние представяме серия концерти, на които да се насладите от вашия диван! Започвайки в 20:00 EDT (2:00 в София), ще направим дебют на новата ни концертна поредица #MetallicaMondays, в която ще предаваме пълен запис на шоу в нашия канал в YouTube и във Facebook всяка седмица.

През последните седмици групата ни подари невероятно преживяване с “Metallica: На живо от замъка Slane“, “Париж 2017” и “Копенхаген 2009“, “Live At Outside Lands, Сан Франциско, 2017“, “Мюнхен, 2015“, “Live in Muskegon, Michigan 1991“, “Live at House of Vans (London, 2016)“, “Live at Nova Rock, Austria, 2012“, и “Live in Chicago 1983“.

Днес можем да видим и последния концерт от тази поредица – “Live in Mexico City, 2017”: