Metallica започнаха нова концертна поредица, наречена “#MetallicaMondays”, в която групата излъчва пълен запис на свой концерт за феновете в YouTube канала и във Facebook всяка седмица.

Хеви метъл гигантите обявиха поредицата в социалните мрежи: “Докато всички изпълняваме своята задача и оставаме вкъщи, ние смятаме, че ни липсва музика на живо. Какво по-приятно от това да се потопим в атмосферата на любимите ни концерти? Дано не звучи твърде захаросано, но сега повече от всякога сме заедно в това и да останем свързани е начин преминем през това. Затова ние представяме серия концерти, на които да се насладите от вашия диван! Започвайки в 20:00 EDT (2:00 в София), ще направим дебют на новата ни концертна поредица #MetallicaMondays, в която ще предаваме пълен запис на шоу в нашия канал в YouTube и във Facebook всяка седмица.

След като предишните седмици ни подариха невероятно преживяване с “Metallica: На живо от замъка Slane“, “Париж 2017” и “Копенхаген 2009“, “Live At Outside Lands, Сан Франциско, 2017“, “Мюнхен, 2015” и “Live in Muskegon, Michigan (November 1, 1991)“, днес групата ви кани да се насладите на още един концерт: “Live at House of Vans (London, 2016)” #StayHome

https://youtu.be/rVgJSL29Jm8