Тук можете да видите “Defying Gravity”, новото видео на Mr. Big. Песента е заглавно парче от новия, девети албум, който излеюе на 7-ми юли от Frontiers Music Srl.

“Defying Gravity”::

01. Open Your Eyes
02. Defying Gravity
03. Everybody Needs A Little Trouble
04. Damn I’m In Love Again
05. Mean To Me
06. Nothing Bad (About Feeling Good)
07. Forever And Back
08. She’s All Coming Back To Me Now
09. 1992
10. Nothing At All
11. Be Kind