Хей! Лятото е тук! Време за щури забавления и купон! Независимо къде си – в столицата, на море или на планина, ние от RockTheNight сме подбрали за теб най-интересните събития – за всеки вкус има по нещо!

Като бонус този месец получавате и едно събитие, което макар да не е в България, е само на няколко часа път и предлага 4 дни интересна музика, актуални DJ-и на топ локация – четете по-долу!

01.07 Jasmine Whale – Строежа, София

Месецът започва с бутиков лайв на Jasmine Whale в култовия клуб Строежа. Нуфри е единственият човек от нашата рок сцена, който се доближава до Даката по номинален брой проекти (Pyromania, Panican Whyasker, Bastardolomey, Plastic Hi-Fi, R.O.B.T.F., Skitnicks, Tonodero). Той, заедно с Боби Струкански – бас (Babyface Clan, Leepra Deluxe), Емилиян Щерев (Upyr, Alley Sin, The Viscous Bastards) на барабаните и Ненко Милев – китара, ще забият в прохладата на столичния клуб.

FB събитие: facebook.com/events/1752525388286568/

Билети: eventim.bg/bg/bileti/jasmine-whale-sofiya-klub-stroezha-564840/event.html

02.07 Уикеда / Светльо и легендите – Маймунарника, София

Възродените Уикеда, заедно със Светльо & The Legends ще огласят Борисовата градина и ще накарат дори бабите, разхождащи пуделчета, да подскачат в луд ска-ритъм! “Затова, защото”, “Обичам”, “Свърши се”, Няма да се дам”, “Гребанье”, “Ела ми го фани”, “Черно море” – не, това не са песни, това е рецепта за страхотна юлска вечер!

FB събитие: facebook.com/events/477216880043228/

Билети: eventim.bg/bg/bileti/koncert-na-svetlo-the-legends-sofiya-klub-maymunarnika-565120/event.html