Хей! Концертите във България вече се случват и ние от Rock The Night искаме да насочим вниманието ви към най-яките събития, които ще се състоят през месец юни! Да, юни – месец само за забавления и купон. Достатъчно си седяхме вкъщи и гледахме и слушахме музика само онлайн! Време е за жива музика, така че нека да се пораздвижим. Очакват ни истински фестивали, както големи, така и експериментални нишови събития за различните вкусове на всеки един от нас.

04.06 Представяне на P.I.F.6 – Joy Station, София

Започваме с един концерт, който е много сантиментален за всеки фен на българската музика. Новият албум на група P.I.F. и последният с гласа на Димо, който както знаете ни напусна през декември месец миналата година. Името на албума e “P.I.F. 6” и освен музиката, ще можем да разберем и историята зад създаването на всяко едно от парчетата в албума. Освен музикантите на групата: Мартин Профиров (барабани), Иван Велков (китари) и Христо Михалков (бас) към тях ще се присъедини и музата на Димо, неговата сродна душа Люба Пиперова. Концертът ще се случи на 4 юни в столичния клуб Joy Station, а входът е свободен.

FB Събитие: https://www.facebook.com/events/511206136688716/

05.06 Sara Tavares – Античен театър, Пловдив

Фестивалът Music of the Ages ще стартира своя концертен сезон с Грами номинираната португалска изпълнителка Sara Tavares. Тя има вече шест албума, а композициите в тях са ‘омайна смес от африканска, португалска и северноамериканска музика, върху която като истинска магия се движи вълшебният й глас‘.  Събота, 5 юни в Античния Театър в град Пловдив. Началото на концерта е в 19:00. Билети на цени от 20 до 40 лв може да намерите в системата на Eventim.

FB Събитие: https://www.facebook.com/events/740671063289419

Билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/sara-tavares-plovdiv-ancient-theatre-562920/event.html