Бразилско-българската рок банда ще забие заедно с Wickeda, Merudia, Jahmmi и италианците Mellow Mood на 26 юни в София

Бразилско-българската банда People of Maha – Алекс (барабани), Бия (вокал) и Мила (китара), ще се влеят във феерията на фестивала UpTown, за да добавят онази живителна нотка рок, която ще превърне сцената в истински магнит за меломаните.

Събитието си поставя амбициозната цел да подкрепя и развива музикалната култура в България чрез организирането на поредица от тематични събития, а тази година домакин на феста ще е „Арена София“, Столичен Колодрум в Борисовата градина.

В специалната рубрика за таланти наречена UpTalent на 26 юни People of Maha ще забият с уникален сет от ретро-футуристичен рок, вдъхновен от жанрове като поп, класически рок, блус, хард рок и други. „Обичаме да описваме стила си като нещо, което човек би свирил през 70-те или 80-те, ако се опитваше да звучи футуристично“, споделя с усмивка триото. Момичетата от People of Maha обещават неповторими емоции за всички посетители на фестивала, а присъстващите ще чуят на живо и първия сингъл от предстоящия им дебютен албум „Darling“. Песента излезе на 26 март заедно с видеоклипа към парчето.

Музикалният оазис в парка на Борисовата градина ще бъде допълнен с разнообразие от барове и слънчево настроение, а рано отворените врати за събитието предоставят невероятна възможност за прекарването на деня в компанията на близки и приятели под звуците на любима музика.

Бандите ще излязат на сцена след 17 ч., а билетите са в продажба на www.eventim.bg, на цена от 35 лв.

Линк за билети: https://bit.ly/UpTownFestSofia

Линк към събитието >>  https://www.facebook.com/events/751460728825909