Присъединете се към глобалното семейство на Metallica в четвъртък, 13 април! Можете да станете част от събитието в киносалоните в София, Пловдив, Варна, Русе и Стара Загора.

Бъдете първите, които ще чуят новия албум на групата, “72 Seasons“, ден преди дебюта му, на големия екран с разтърсващ звук в едно специално, ексклузивно за кино събитие само за една единствена вечер.

72 Seasons” е дългоочакваният 12-ти студиен албум на Metallica. Прожекцията ще включва ексклузивни интервюта с Metallica, като групата ще разкаже историите зад песните и придружаващите музикални видеоклипове от албума. Резултатът ще бъде възможност само в една вечер за феновете първи да се насладят на “72 Seasons“.

Ще има и няколко изненади през нощта, които няма да искате да пропуснете! Очакваме с нетърпение да ви приветстваме в тази историческа вечер в кината по целия свят.

Билети за събитието може да намерите тук.

Това е изключителна възможност за феновете на Metallica да бъдат първите, които ще чуят новия албум“, казва Kymberli Frueh от Trafalgar Releasing, компанията, с която Metallica са се свързали за събитието и с която са организирали подобни събития през 2019 г. за Metallica и Симфония на Сан Франциско: S&M². „Развълнувани сме да бъдем част от този исторически глобален момент – свързвайки Metallica с техните фенове отново.“

Metallica ще издадат “72 Seasons” на 14 април, той е продуциран от дългогодишния сътрудник на Metallica Greg Fidelman заедно с James Hetfield и Lars Ulrich. Албумът, съдържащ 12 песни с общо времетраене 77 минути, може да бъде поръчан тук.

72 Seasons“, каза Джеймс Хетфийлд. „Първите 18 години от живота ни, които формират нашата истинска или фалшива същност. Концепцията, че ни е казано „кои сме“ от нашите родители. Възможен спор около това какви личности сме. Мисля, че най-интересната част от това е продължаващото изучаване на тези основни вярвания и как те влияят на нашето възприятие за света днес. Голяма част от нашия опит в зряла възраст е възстановка или реакция на тези преживявания от детството. Затворници на детството или освобождаване от онези робства, които носим.“

Metallica: “72 Seasons

1. 72 Seasons
2. Shadows Follow
3. Screaming Suicide
4. Sleepwalk My Life Away
5. You Must Burn!
6. Lux Æterna
7. Crown of Barbed Wire
8. Chasing Light
9. If Darkness Had a Son
10. Too Far Gone?
11. Room of Mirrors
12. Inamorata