Този есен София ще бъде Ню Йорк!

На 12 ноември 2016 година ще чуем и видим гласа на улицата, пристигащ директно от голямата ябълка, легендите  The Casualties. Датата е ексклузивна за нашият регион и е част от западноевропейското турне на бандата. Американските стрийт/хардкор пънк легенди идват по покана на Thirteen Gigs & Events и Wrong Events.  Ню Йоркската четворка ще огласи София с гневните си политически текстове и ще покаже, че духът на пънка е все още жив.thecasualties-hr

The Casualties са гласът на онеправданите, отритнатите и уморените от празни илюзии хора  на тази планета. Тези улични бойци са все още гневни, политически настроени и поддържат живи душата и сърцето на пънка. Скоро очаквайте информация за мястото и билетите.

Това е предначертаната цел на The Casualties,  когато вокалистът Jorge Herrera създава бандата заедно с втория вокалист Colin през 1990. Родени в Ню Йорк, те са вдъхновени от уличният пънк на The Exploited, Sex Pistols и Charged GBH.

С новия си албум ‘Chaos Sound’, The Casualties успешно възраждат стила и го издигат до нови висини с яката си визия и музика.

Пънкът бил мъртъв? На бандата никога не и е пукало за такива глупости. Ню Йоркските грамади отново дават глас на улицата с три юмрука пълни с невероятни парчета. В тези години на ограничения, корпоративно превземане на планетата и нарастващ гняв ‘Chaos Sound’ е албум на бунта, предаден чрез енергични рифове, лаещи вокали и тежка доза рок.

Очаквайте скоро информация за мястото и билетите на концерта.

 

https://youtu.be/Pm2afuGAS1U!