Родната метъл група Velian ще издаде нов официален сингъл, придружен от видеоклип. Композицията, която е добре позната на следящите групата, е част от дебютното EP на Velian “Fireflies”, което излезе на 29.02.2016. “Maiden of Stone (Fairytale of Love and Loss Part 2)” ще доразвие историята, стартирана с последния за момента клип на групата и ще излезе на 12.12.2016г. Песента е презаписана изцяло, смесена и мастерирана наново, специално за видеото.

От групата споделиха:
Историята, която започнахме с „Graveyard of Love” като част първа от нашата „Приказка“, сега получава своето продължение.Разбира се, ще Ви препоръчаме да гледате видеото, когато излезе, за да видите какво става. Оставили сме място за интерпретация, за да може всеки да сглоби своя собствена история.

В главнaтa роля отново ще видите Васко Катинчаров, участие взима и Деница Кирилова a.k.a. Denkomind, която вече видяхме в първата част на “Fairytale of Love and Loss”.

Velian организират специално Release Party, на което видеото ще бъде излъчено за пръв път пред публика. Събитието ще се проведе в клуб “Строежа“, датата е 11.12.2016, начало 19:00ч.

Официална Facebook страница:
https://www.facebook.com/velianband/

Ето и тийзър за видеото: