Odd Crew издават концертно DVD към последният им албум Mark These Words. Записът е направен в столичната зала Христо Ботев на 21-ви ноември 2015г.
След crowdfunding кампанията и записа на последният им албум в Швеция с продуцент Даниел Бергстранд, бандата реши да промотира Mark These Words с  най-големия си до момента концерт.
“Организацията за концерта ни коства огромни усилия и много време – от подготовката на проекта, до програмираното осветление и техническото изпълнение, но това бе едно от най-силните изживявания, които сме имали като банда. Благодарим на нашите приятели от STAGEMASTERS и на всички замесени за това, че превърнаха този момент в значима част от нашата история. Нямаше как да има по-добър завършек на работата по Mark These Words” – споделя Бонзи, който освен барабанист на бандата е и координатор на целия концерт.
Видеото ще се появи на 10-ти май в DVD формат с времетраене от час и 45 мин. Режисирано е от Никола Копаров, монтирано е от Васил Първановски, а аудиото е смесено и мастерирано от цялата банда.

Веднага след това Odd Crew тръгват на турне в страната, което ще премине през:
12-ти май – Бургас – Бар Без Име
13-ти май – Казанлък – Hope Club
14-ти май – Пловдив – Bee Bop Cafe
19-ти май – Плевен – Rock’N’Rolla
20-ти май – Стара Загора – JAM
23-ти май – София – Terminal 1
26-ти май – Шумен – MeRock & Blueas Club
27-ти май – Варна – Varna Live Club
3-ти юни – Русе – Max Club

Ето и първото видео, което групата пусна за своите фенове. То е към Bury The Sorrow, песен написана в памет на Момчил Велчев, изпълнението е съвместно с неговия брат и вокалист на THIS BURNING DAY – Калин Велчев.