Оdd Crew ще забият в първия фестивален ден на Wolf Fest – Вълчата пътека. Познавате ги!

Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара), Мартин Стоянов (бас) и Боян „Bonzy“ Георгиев (барабани) са една от най-успешните български съвременни групи. Зад гърба си имат пет студийни албума, многобройни участия в страната и чужбина, и заклети зомби-фенове, които считат за част от своето семейство.

Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10-ти и 11-ти юли 2020 г., в парк Корминеш и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции.

Amorphis, Mayhem, Primordial, Candlеmass, Phil Campbell And The Bastard Sons, Grave Digger, Urban Grey и Drive Your Life са другите потвърдени групи, които ще минат „Вълчата пътека“, но няма да са единствени! Предстои обявяването на още една група, с която ще запълним тазгодишния афиш. Това ще превърне Челопеч в задължителната фестивална дестинация за тази година!

До днес включително в мрежата на Eventim са в продажба промоционални билети на цена от 50 лв. за двудневен билет и 30 лв. за еднодневен. Грабнете ваучери и от Grabo.bg с включена безплатна бира.

След тази дата билетите ще са на регулярна цена от 70 лв. – двудневен и 40 лв. – еднодневен

Очаквайте съвсем скоро и още интересни новини относно участниците на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020.

За повече информация следете Facebook страницата на фестивала: https://www.facebook.com/wolffestchelopech/ и Facebook събитието. Официален уебсайт: www.wolfpath-rockfest.com

Челопеч Рок Фест „Вълчата Пътека“ 2020 се организира със съдействието на община Челопеч