30 април (събота), 21:00 ч. НДК – зала 3

Остават само 4 дни до дългоочаквания концерт на Steven Wilson. Кралят на прогресив рока, дългогодишен лидер на култовата група Porcupine Tree, пристига за първи път у нас, заедно с екип от талантливи музиканти. София е една от спирките в турнето HAND. CANNOT. ERASE., което преминава с феноменален успех по целия свят. То е в подкрепа на най-новия албум номинирания за „Грами“ музикант – 4 ½, излязал през януари тази година и предизвикал хвалебствени коментари от страна на музикалните специалисти и рок феновете.

Освен с всички свои хитове, Steven Wilson ще ни впечатли с едно истинско шоу. Английският китарист, певец и композитор, работил с имена като Jethro Tull, Yes и Marillion, пътува с изцяло собствено озвучаване, осветление и видеоекрани, по които ще се излъчва впечатляваща мултимедия. За всички зрители в зала 3 на НДК изживяването ще е паметно!

Steven Wilson и неговите музиканти пристигат у нас на 28 април, след успешни изяви в Италия. Като един истински вегетарианец, в менюто му ще присъстват само ястия без месо. Той ще похапва домашно приготвена супа със  зеленчуци, соеви наденички, соев бекон, вегански ориз или паста и свежи плодове. В деня на самия концерт менюто на музиканта ще включва веган сандвичи и салата от бейби спанак, гръцко кисело мляко, кокосова вода, бяло и червено вино.

По вече утвърдена традиция за концертите на MUSIC JAM в залата ще има специални барове, на които барманите виртуози ще предложат уникални, създадени специално за случая коктейли с… прогресив рок тематика.

Входовете на зала 3 на НДК в деня на концерта ще бъдат отворени в 19,30 ч. За разлика от други концерти, на този няма да има подгряващи изпълнители. Очакванията са Steven Wilson да се качи на сцената малко след 21,00 ч, като шоуто му ще продължи около два часа!

Ограничени количества билети за концерта на STEVEN WILSON на цени от 40 до 70 лв все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Не забравяйте, че Rock The Night и Sofia Music Enterprises ви дават визможност за спечелите две покани за този уникален спектакъл:

Спечелете две покани за концерта на Steven Wilson!