На специална промоция и последвал концерт в събота вечер в Sofia Live Club група P.I.F. представи новото си видео към песента “Огън”. То е заснето в един кадър на улицата от екипът на PREMIERstudio с режисьор Николай Мутафчиев. Негова е идеята видеото да бъде изключително семпло, стилно и нежно, а ролите в него да бъдат поверени на едни от най-известните ни актьори – всички до един татковци. Във видеото участват: Любо Нейков, Станимир Гъмов, Александър Сано – Среброто, Румен Угрински, Кръстьо Лафазанов, Силвестър Силвестров, Китодар Тодоров, Гергана Стаменова, Радост Пенева, Димо Стоянов и малката Ая. Песента “Огън” е посветена на дъщерята на Димо – Ая и е част от последният албум на бандата “P.I.F. 5 “.

При първото си показванe пред публика видето бе посрещнато много добре. След като бе качено и в интернет вече се радва на хиляди гледания и много позитивни отзиви и коментари.

На премиерата на “Огън” в събота вечер присъстваха някои от участниците – Станимир Гъмов, Румен Угрински, Гергана Стаменова /Playmate 2017 /2 място/, режисьора Николай Мутафчиев и много от верните фенове на P.I.F. Последвалият специален концерт на бандата бе много емоционален и съдържаше много различни песни от редовните сетове на бандата. На сцената на Sofia Live Club по време на емблематичната “Приказка” Станимир Гъмов прикова погледите към себе си с уникална актьорска и музикална импровизация.