Pančevo Wrong Fest 2019 е нов проект на хората, организирали Wrong Fest и ще се проведе на 19 и 20 юли в Панчево, близо до сръбската столица Белград.

Wrong Fest, който се провежда от 2013г насам в софийското с. Войнеговци обяви тазгодишното си издание с локация, извън територията на България, а именно град Панчево, в Сърбия, който се намира много близо до Белград. Във Facebook събитието на фестивала фигурират датите 19 и 20 юли, а сцените ще са 3: Museum, River (Wrong Stage) & Main (Right)

В описанието на събитието е споменато, че Pančevo Wrong Fest 2019 ще докара изпълнители от различни краища на Света, които ще са различни по стил, разпределени на трите сцени, които ще са разположени в града. Ето и обявените имена до момента: Dog Eat Dog, Hed PE, Dope D.O.D., Iskaz, The Underground Youth, Rolo Tomassi, The Black Swells, Tús Nua, като се очаква да бъдат обявени и още групи.

Интересна част от описанието е, че ‘‘фестивалът не би се състоял без подкрепата на община Панчево, както и сръбската група Iskaz‘‘.

Напомняме, че Wrong Fest е български фестивал с 6 издания. Част от групите участващи през годините са Therapy?, Juno Reactor, Graveyard, Orange Goblin, Truckfighters, Planet of Zeus, Tuber, Yuck, Контрол, Smallman, Odd Crew, Babyface Clan, Monkey3, Brond, Остава, Анимационерите, както и ‘фестивалните концерти на The Subways, Dog Eat Dog, Hed Pe, Crazy Town и oще много други.

Очакваме официална информация от организатора.

Следете новините около събитието тук: https://www.facebook.com/events/396963027532493/