Малко са групите, които са успели да станат толкова големи и да останат авангардни, безкомпромисни и суперкачествени. Placebo е еталон за това!

Затова с удоволствие съобщаваме, че Placebo идват на обновеното рок събитие Skopje Calling, с ексклузивно шоу за региона!

Публиката от Македония и региона ще може да види и чуе на 16 юли на стадион ARM в Скопие една от най-мощните рок групи в света в момента. С това Skopje Calling се нарежда до фестивали като Rock Werchter в Белгия, BBK и Madcool в Испания, Park Live в Русия и т.н. …

Placebo са основани през 1994 година. Имат повече от 12 милиона албума, продадени по целия свят, те са сред фаворитите на феновете на алтернативния звук. Издали са досега девет албума, седем от които студийни.

Билетите за най-големия рок концерт това лято в Македония ще бъдат пуснати в продажба в петък (15 октомври) в 9 часа сутринта и ще се предлагат в магазина на Avalon, в търговските обекти на GTC, в мрежата на Avalon и онлайн на адрес avalon.mk, на следните цени и категории:

Партер – 1500 денара

Fan Pit – 1,990 денара (само 1000 билета в продажба)

Феновете, които пазят билетите си за отложения концерт, който трябваше да се проведе на 25.06.2020 година, не трябва да ги заверяват – те ще бъдат валидни и за новата дата.