Малко са групите, които са успели да станат толкова големи и да останат авангардни, безкомпромисни и суперкачествени. Placebo е еталон за това!

Затова с удоволствие съобщаваме, че Placebo идват на обновеното рок събитие Skopje Gori Festival 20.20, с ексклузивно шоу за региона!

Публиката от Македония и региона ще може да види и чуе на 25 юни на стадион ARM в Скопие една от най-мощните рок групи в света в момента. С това Skopje Gori се нарежда до фестивали като Rock Werchter в Белгия, BBK и Madcool в Испания, Park Live в Русия и т.н. …

Placebo са основани през 1994 година. Имат повече от 12 милиона албума, продадени по целия свят, те са сред фаворитите на феновете на алтернативния звук. Издали са досега девет албума, седем от които студийни.

Билетите за най-големия рок концерт това лято в Македония ще бъдат пуснати в продажба в петък от 9 часа сутринта и ще се предлагат в магазина на Avalon, в търговските обекти на GTC, в мрежата на Avalon и онлайн на адрес avalon.mk, на следните цени и категории:

Партер – 1500 денара

Fan Pit – 1,990 денара (само 1000 билета в продажба)

Билетите ще се продават и в Eventim – България, тъй като Placebo няма да свирят в съседна България.

ВАЖНО: Стадионът ARM ще бъде адаптиран за капацитет от 6000 гости, а специалните гости на Placebo ще бъдат обявени допълнително. Съветваме ви да побързате с покупката на билета си!