Поради огромния интерес от страна на родните фенове към концерта на легендата Брайън Адамс на 11 октомври в Арена Армеец, от днес в продажба пуснаха допълнителни билети. Вbryan-adams_visualсички желаещи да присъстват на грандиозното шоу могат да се сдобият с ограничено количество пасове на цена 60 лв. от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на тикетинг-компанията.

Шоуто на рок изпълнителя у нас, което ще продължи над два часа, гарантирано ще бъде впечатляващо и вълнуващо преживяване за бъгарската публика. Брайън Адамс ще развълнува родните меломани с най-големите си хитове, както и с горещи нови парчета.

Концертът му в София е част от световното турне “Get Up”, с което Брайън Адамс успя да покори многохилядна публика в САЩ, Европа и Канада. Легендарният музикант се завръща отново на Стария континент на 1 октомври с концерт в Люксембург. Критиците вече определиха обиколката като най-силната в кариерата на изпълнителя.

Концертът на звездата в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast. Актуална информация за концерта може да намерите на официалната страница на събитието: Bryan Adams at Arena Armeec Sofia – Official Event