2020 г. ни изправи пред много предизвикателства, но въпреки всичко U.D.O. успяха да направят страхотно шоу при пандемични условия в спиращата дъха атмосфера на амфитеатъра в Пловдив, което го прави едно от най-големите световни шоута в условията на корона-пандемия. Точно това е усещането, което записът улавя.

Има определени събития, които поставят групите в светлините на прожекторите, дори опитни музиканти, които са в този бизнес повече от 40 години. Това е едно от тези събития и то се случи на 18 септември 2020 г. с U.D.O.

U.D.O., групата с участието на германската рок икона Udo Dirkschneider (оригиналният глас на Accept) изнесе концерт в зашеметяващия римски амфитеатър в Пловдив, България пред 2500 фенове – в средата на годината, която е една от най-тихите за музикантите досега.

Live In Bulgaria 2020: Pandemic Survival Show” ще излезе на 19 март и ще бъде на разположение като CD / DVD, Blu-ray / CD и много ограничен винил (само аудио). Предварителни поръчки тук. Снимката на корицата, както и всички кадри в книжката са на нашия фотограф Орлин Николов.

Първото видео, което групата показва е “Man And Machine“, гледайте го тук:

U.D.O.: “Live In Bulgaria 2020: Pandemic Survival Show“:

CD1
1. Tongue Reaper
2. Make The Move
3. Midnight Mover
4. Wrong Side Of Midnight
5. Metal Machine
6. Independence Day
7. Rose In The Desert
8. Vendetta
9. Rising High
10. Prologue: The Great Unknown
11. In The Darkness
12. I Give As Good As I Get
13. Princess Of The Dawn