Чакането свърши! Днес, точно в 15,30 ч. Queen + Adam Lambert кацнаха на българска земя с частен полет от Букурещ. На VIP терминала на летище София ги посрещнаха журналисти и много върли фенове, който дълго скандираха имената на Брайън, Роджър и Адам. Заедно с тях пристигна дългогодишния мениджър на Queen Джим Бийч и сина на Роджър Тейлър Руфъс.

Тримата изпълнители помахаха на посрещачите, раздадоха автографи и се снимаха с почитатели. Брайън Мей поздрави всички на чист български със „Здравей, България!“. Утре вечер пък е дългоочакваната им първа изява пред многохилядната българска публика.

На въпрос на Rock The Night, Брайън отговори, че нямат планове за свободното време до концерта, ще се радват да си отпочинат и ще се наслаждават на хубавото време в София. Сподели спомените си от своя концерт през март и че няма търпение за шоуто утре вечер.

Сцената на стадион „Георги Аспарухов“ вече е почти готова. Предстои само да се монтират огромните екрани и да се издигнат гигантските прожектори. Входовете на стадиона в деня на концерта ще бъдат отворени в 17,00 ч. Първи на сцената в 18,00 ч. ще се качат Electric Pyramid. Час по-късно ще видим Grimus, а малко преди 20,00 ч. ще излязат и Jeremy?. Очакванията са Queen + Adam Lambert да поставят начало на грандиозното си шоу около 21,15 ч., като изпълненията им ще продължат поне два часа Все още се намират билети за фестивала Арена Музика, така че не чакайте последния момент. Те са на цени от 70 до 140 лв и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.