Концертът на група „Ревю” и представянето на новия им албум „Ревюлюция” с участието на актьори от филми и спектакли с музиката на групата, „Таралежков” и „Лоши петли” ще е един от акцентите в богата програма на тазгодишното издание на “Салон на изкуствата” в Националния дворец на културата (НДК). Той ще се състои на 3 юни от 20:00 ч. в Зала 3 на Двореца.
Бунтът е завинаги, свободата – вечно млада, затова и „Ревю“ са на сцената на НДК.
Историята започва някъде около „Кравай“ – там, където се поражда новата градска музика, където съмишленици се събират, за да поприказват прямо за живота и чрез музиката да го увековечат. А това е животът на вечно младите, тези, които ясно виждат отвъд удобството на илюзията и не се стесняват да я критикуват и разобличат. Родена от заряда на легендарната група „Кале“, „Ревю“ е чистата емоция на младостта, на бунта и дързостта да се бориш за каузата да си, осъзнато.
„Ревю“ създават водовъртеж пред сцената и разпалват малки революции там, където детето в нас още се бунтува срещу несправедливостите. Но всяка революция пламва от любов и „Ревю“ ще ни го докажат за пореден път с новия си албум, с техните гости и с напомнянето, че „родени сме да се обичаме, родени сме да полетим, родени сме да се привличаме…“ на 3 юни в Зала 3 на НДК.
Билетите вече са в продажба на цени от 20 лв. на касите на Билетен център-НДК и в мрежата на Ticketportal.bg.

gdbmn339qwnqvo_scale1000x1000