Американската хард-рок четворка Rival Sons се присъединява към впечатляващия лайнъп на INmusic #15 и обявените до момента The Killers, Beck, Deftones и The Lumineers!

Rival Sons са Jay Buchanan, Scott Holiday, Michael Miley и Dave Beste. Калифорнийската четворка се сформира през 2009 г. в Лонг Бийч и вече има издадени шест студийни албума и едно EP, като последната им студийна творба “Feral Roots” им спечели две заслужени номинации за Grammy през 2019 г. в категориите за най-добър рок албум на годината и най-добро рок изпълнение. Съвременните хард рокери са запечатали статута си с колаборации и турнета с най-великите в жанра – Black Sabbath, Deep Purple, Kiss, Sammy Hagar и пр. Техният звук, макар и ясно вдъхновен от класическия рок и блус, несъмнено е лесно разпознаваем и 100% Rival Sons, рецепта, която гарантира място за хард рока през 21 век. С групи като Rival Sons на сцената днес няма индикации рокът да умре скоро и можете да се уверите в това сами на фестивала INmusic #15!

Rival Sons ще се присъединят към The Killers, Beck, Deftones и The Lumineers в предстоящото 15-то издание на фестивала INmusic, който ще се проведе на езерото Ярун в Загреб от 22 до 24 юни 2020 г. Тридневни билети за фестивал INmusic № 15 са достъпни на официалния уебсайт на фестивала само за 70 EUR, както и 7-дневни фестивални билети за къмпинг само за 35 EUR.