“The Last Tour” на шведската бойна машина Sabaton ще премине и през София на 10 март 2017 година. Събитието ще се състои в зала „Универсиада“, а като специални гости, със специално шоу на сцената ще видим и хеви метъл легендите Accept.

Sabaton Sofia
Турнето е в подкрепа на албума на Sabaton “The Last Stand”, продуциран от Peter Tagtgren (HYPOCRISY, PAIN) и ще бъде издаден на 19 август.

Вижте какво каза Wolf Hofman от Accept: „Да приемем това турне със Sabaton е резултат от много доброто приятелство, което имаме с тях. Беше огромно удоволствие да направим турне с тях в САЩ, а и следим кариерата им отдавна и с уважение. Не сме виждали преди друга група, която да има толкова ясна представа за това къде иска да отиде, а и е доста рядко срещано да видиш банда, която толкова успешно да превръща представите си в действия. Sabaton са една много здраво работеща банда и сериозен модел на подражание за амбициозните музиканти и младите банди. Нямаме търпение да настъпи време за това вълнуващо турне – особено след като сме в студиото от известно време и започва вече да ни тресе клаустрофобия…“

AcceptБилети за шоуто ще се продават онлайн и в мрежата на Eventim и партньорите. От днес до 13:00 часа този петък билетите ще са с 10% намаление – 54 лева. След това и до деня на концерта те ще се продават на цена 60 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в залата входа ще е 69 лева.

Предстои обявяването на допълнителна информация, както и подгряващата група!