Семейство Osbourne се завръща към риалити телевизията с нов документален сериал, озаглавен “Home to Roost”. Британското предаване ще отрази преместването на Ozzy и Sharon от Лос Анджелис обратно в Англия, както и други аспекти от живота им.

“Home to Roost” ще се излъчи по BBC и в iPlayer през 2023 г., като ще включва 10 епизода от по 30 минути. Анонсът идва 20 години след старта на революционния за времето си риалити сериал “The Osbournes” по MTV.

Според прессъобщението на BBC в сериала ще участват и децата на Sharon и Ozzy – Jack и Kelly, а по-затворената им дъщеря Aimee отново е избрала да остане извън светлината на прожекторите, както и при “The Osbournes”.

“Home to Roost ще документира пътуването на Ozzy и Sharon обратно към Великобритания, както и усилията на Kelly и Jack да ги подкрепят в опита им да рестартират живота си в провинциалния Бъкингамшир. Сериалът ще проследи как семейство Osbourne отбелязва някои от най-важните си години досега – от 70-годишнината на Sharon до наближаващото раждане на бебето на Kelly, турнето на Ozzy и, разбира се, самото преместване. Това ще е истински портрет, показващ Sharon и Ozzy в момент, когато са изправени пред болестта и предизвикателствата на остаряването, но с типичните за семейство Osbourne ексцентричност, хумор, топлина и любов”, гласи описанието на сериала на BBC.

Първоначално Sharon и Ozzy заявиха, че се връщат в Англия заради високите данъци в Лос Анджелис, но впоследствие казаха, че им е “писнало” от масовите стрелби в Щатите, както и от разделението в страната.

Новият албум на Ozzy, “Patient Number 9“, излиза на 9 септември. Въпреки че не е имал концерт от 2018 г. насам заради множеството си здравословни проблеми и пандемията, Ozzy планира да тръгне на турне в Обединеното кралство и Европа през 2023 г.